В «Укренерго» уточнили години вимкнення електрики по країні 24 квітня

Відключення світла.

Через ураження російськими масштабними ударами низки об’єктів вітчизняної енергосистеми, а також відчутне зростання енергоспоживання на тлі похолодання, у країні знову спостерігається нестача відповідних потужностей.

Про те, що сьогодні ввечері, 24 квітня, в Україні знову запровадять «контрольовані обмеження» в енергопостачанні промисловості/бізнесу, які можуть зачепити й побутових споживачів, які перебувають на одній лінії з цими об’єктами інфраструктури, пише «НБН», посилаючись на офіційний Facebook-профіль «Укренерго».

Як стало відомо, так звані графіки «обмеження потужності», ввечері середи задіють у період з 5-ї години до 10-ї години, як уже фіксувалося раніше. Передбачається, що енергопостачання об’єктів критично-важливої інфраструктури, включно з підприємствами оборонно-промислового комплексу, знижуватися не буде.

Крім того, вищеописані обмеження споживання для бізнесу/промисловості рівномірно розподілять по областях України. При цьому, побутові споживачі, як і раніше, зобов’язані економно «спалювати» електроенергію.

Раніше ми писали про те, що в парламенті повідомляли найімовірніший розмір нового тарифу на електроенергію.



Wiki