У Києві кур’єр на скутфойлі доставив замовлення клієнту

Читать на русском

У Києві кур’єр на скутфойлі доставив замовлення клієнту

У Києві кур’єр на скутфойлі доставив замовлення клієнту

Днями в мережі з’явилося відео, на якому кур’єр служби доставки Glovo привозить клієнту замовлення доволі екстремальним способом — стрибаючи по Дніпру на скутфойлі. Таку доставку їжі по воді в Україні організували вперше. Мало того, цей вид спорту в Україні лише розвивають. І наша країна — друга у світі, де його впроваджують.

Про це коротко про розповів один із організаторів клубу Scootfoil X-team Kyiv — Xstar Club Kyiv .

Побачене викликало у киян неабиякі емоції. Дехто на набережній навіть аплодував.

- Це була не офіційна зйомка, суто розвага та для привернення уваги до нового, цікавого напрямку спорту — скутофойлінг, — розповідає співрозмовник. — Наплічник Glovo орендували у знайомого. Ми разом із товаришем Dima DG просуваємо цей напрямок.

Молодий чоловік розповідає, що у Києві їхній клуб — перший в Україні та другий у світі. Цей вид спорту прийшов до нас із Франції.

- Цей новий тренд придумав француз Бенджамін, ми надивилися відеороликів у його Instagram і теж надихнулися, подумали. що це круто. Вирішили розвивати його в Україні, — каже юнак. — Зараз спілкуємося з Бенджаміном, обмінюємося емоціями.

До слова, минулого року Xstar Club Kyiv теж розробив свою модель українського скутфойла. І вже жителі декількох регіонів в Україні на них катаються. Їх виготовляють на фабриці вейкбордів у Дніпрі. Окрім того, минулого року хлопці відкрили школу, де навчають фойліггу — сучасного способу прогулянок по воді.

- Ми вважаємо, що здорова нація — це сильна Україна! — каже юнак. — До речі, напередодні наша команда Scootfoil X-team Kyiv перетнула річку Дніпро на скутфойлі з Набережної Поділу до пляжу Труханів острів на відстань 463 м з весняною течією.



Wiki