Путін дав абсурдне доручення новому уряду: в Україні достеменно знають, як його виконати

Російський диктатор Володимир Путін доручив новому уряду подумати, як збільшити тривалість життя в Росії. При цьому кожен українець сказав би, що для цього РФ просто потрібно припинити війну і забратися з чужих територій

Російський диктатор Володимир Путін дав доручення новому уряду до 2036 року. Зокрема, за даними росЗМІ, він хоче, щоб міністри подумали, як збільшити тривалість життя в його країні.

Путін дав абсурдне доручення новому уряду: в Україні достеменно знають, як його виконати

Володимир Путін

Як заявив кремлівський диктатор, очікувана тривалість життя в Росії має збільшитися до 78 років до 2030 року і до 81 року до 2036 року. Крім того, має бути також встановлене випереджаюче зростання показників очікуваної тривалості здорового життя.

Кремлівський диктатор також доручив забезпечити підвищення сумарного коефіцієнта народжуваності до 1,6 до 2030 року та до 1,8 до 2036 року, у тому числі щорічне зростання сумарного коефіцієнта народжуваності третіх та наступних дітей

І ще, Путін поставив за мету до 2030 року знизити смертність від ДТП у півтора рази, а до 2036 року – удвічі.

При цьому відомо, що для того, щоб збільшити тривалість життя простих росіян, їм просто потрібно забратися з території України, оскільки тут вони "мруть, як мухи". Також кремлівському диктаторові варто було б припинити війну в Україні та таким чином зберегти життя своїм людям.

При цьому відомо, що в Україні терористична Росія часто використовує тактику м’ясних штурмів, загалом ні в що не ставлячи життя своїх громадян. Наприклад, зараз вона формує штурмові бригади біля Часового Яру. Експерти прогнозують, що вже у вихідні їх кинуть на штурм , щоби вони "провели розвідку боєм" і неминуче загинули.

Крім того, аналітики, зокрема й західні, неодноразово наголошували, що Путін взагалі ні в що не ставить життя своїх громадян і, фактично, жене їх на забій в Україні.


Wiki